22 February 2015

JOM BOOKING LIMO TAXI BUDGET UNTUK KE KLIA/KLIA2!!

Untuk sesiapa yang sedang merancang untuk bercuti atau ada urusan kerja yang kena naik fligth kat KLIA, boleh la hubungi Encik Mohd Khairulazwan di talian yang tertera di sini kerana dia ada menyediakan servis untuk kenderaan teksi LIMO budget. Teksi LIMO ni bukanlah teksi yang warna merah putih @ biru putih tu yer? Ini memang teksi untuk airport sahaja. So, tak boleh la korang nak tahan dekat tengah-tengah jalan mintak hantar ke Bukit Bintang! Hehe...

So, rupe paras teksi LIMO Encik Mohd Khairulazwan begini.. Cuma di bahagian no plat tu ada tertera LIMO.. so itulah teksi LIMO..

Servis yang disediakan adalah untuk hantar anda dari KLIA ke mana-mana destinasi di Semenanjung Malaysia. Nak ke hotel? Rumah? Ditanggung beres je..  Juga bersedia untuk menjemput anda dari hotel/kediaman ke KLIA & KLIA 2. Untuk KLIA 2, teksi LIMO hanya boleh hantar anda sahaja ke sana. Tak boleh nak tunggu di KLIA 2 kerana teksi LIMO ni khas untuk menunggu penumpang mereka kat KLIA aje.

Harga? Sangat budget dan ekonomi bergantung la lokasi korang nak pergi tu.. Daripada korang drive & park kereta kat KLIA while korang tengah fly or dok suruh orang gi KLIA jemput jauh-jauh, baik naik teksi LIMO je. 

017-9667969
017-9667969
017-9667969

Boleh call, mesej ataupun whatsapp yer! Buat tempahan awal untuk servis ni okey!

Daaaa..!!!!


13 February 2015

Saya jual fun animal pool. Murah2 je!

Assalamualaikum..

Ni new arrival pool! Sangat comel, cute dan colourfull! Komfem anak-anak seronok main air kat dalam pool ni!
Ini adalah fun animal pool. Detail untuk size pool ni ialah 298cm X 165cm X 55cm.

Untuk pool ni, disertakan dengan free gift nye sekali iaitu pam elektrik & bola warna warni 8 pcs.

Kalau berminat boleh email ye!

How to stop her from breastfeeding??

Assalamualaikum.

Next week my dear Qaira Qaisara genap 2 tahun. Persoalan di minda, bila dia nak stop breastfeed????
Gaya nak stop tu macam sukar je.. Sebab dia memang carik bila aku ada dengan dia.

Baru ni adalah aku try bubuh asam jawa la, air garam la. 2 hari je dia stop breastfeed. Hari ketiga, dia dah tak heran dengan hape2 yang aku bubuh.


Pening kepala memikirkan cara untuk ceraikan dia dengan susu badan. 

Korang ada idea?? Share please..



get this widget here
 

Copyright © 2013 Reserved to cik may
Design by kinaf