10 April 2016

Kebab Sultan Best In Town

Assalamualaikum...

Sape yang suka follow tempat makan sedap kat fesbuk???

Kalau ada yang suka follow mesti pernah baca pasal kebab sultan yang glemer kat Sg Buloh..

Baru ni dapat try sekali.

Itupun kiriman kepada runner a.k.a jiran kami. Dia balik kerja lalu gerai kebab ni. So dia p belikan. Harga up 5 kupang la.

Up harga atas kepenatan dia beratur & bawak balik kebab banyak.

Gigih kalau nak pi beratur panjangggggg oiii..

Ok.
Aku order inti daging.

Memang super duper sedap oii.

Daging dengan cheese melelelelehhhh..

Harga RM3.50. Kalau pi beli sendiri.

Lokasi Kampung Melayu Sg Buloh.

Selamat mencuba!

3 April 2016

Manggo Cheese Cake Torrbaik di Kula Cakes Kuantan

Assalamualaikum..

Ini entry mengiurkan. Sambil taip telan ayaq lioqq.. Slurpppp

Semalam pi Kuantan. Sempat singgah Kula Cakes. Beli hot menu dia Manggo cheese. Nyum3.. Sumpah sedap...
Ni menu wajib hokei kalau korang gi Kuantan. Please, i sanggup beratur gi beli..

Then ada beli jugak kek lain.. Pavlova, redvelvet & tobleroin cake. Bungkus je makan kat umah. Lepas bungkus sempat posing kat area kedai dengan my sis in law. 
Tempat tu memang cantik untuk bergambar.

So korang jangan lupa try makan kat Kula Cakes ok!

1 April 2016

Tukarkan Lipstik Kepada Jellytint Merawat Bibir

Assalamualaikum..

Suka lipstik tak?? Suka? Suka??

Lipstik cepat ilang warna atau melekat warnanya di cawan??

Kalau suka lipstik, jom try jellytint homemade ni.


JELLYTINT

RM10 Exc postage
Fb:May Zura
Insta : @mayzurakhudori

PENGGANTI LIPSTICK !
.
🌼Cantik sambil merawat
🌼Love red
🌼Sapu2 ja terus kering kat bibir
🌼Penggunaan secara berterusan tidak akan menyebabkan bibir hitam,malahan bibir akan jadi merah seperti baby2 dulu 🐤🐤
🌼Tak comot,Warna tak lekat kat cawan
🌼Bibir nampak natural dan segar
🌼Warna tahan lama (long lasting)
🌼Selamat 100% bahan organik
🌼Bau strawberry nyamnyammm 😋
.

Jom tukar sekarang!

Komfem puas hati.

get this widget here
 

Copyright © 2013 Reserved to cik may
Design by kinaf