28 September 2014

Kenapa dengan Anonymous ni??

Assalamualaikum...

Nak tanya kepada yang tahu... 

Meh hakak screenshot emel yang dah delete ni..

Cube tengok yang from anonymous ni.. 

Pelik la. Tiap hari ada drop komen kat blog hakak yang 6 bulan bersawang tu.. 

Memula tu baca la jugak.. 'Iam interesred wif ur blog.. Blalala.. Kindly visit our page for new business,our blalala..'

Sampai dekat 30 emel masuk, malas la aku nak bukak.. Dia siap bagi link.

U ols rasa, virus ape ni?? Nyampah pulak tengok sampah2 ni..

24 September 2014

Diy frozen cube offer!

Assalamualaikum..

Ada yang berminat dengan diy cube ni???
Harga ni valid sehingga 30hb September 2014 je..

RM195 beserta postage & free gift storage box bersaiz 80liter!!!

Cepat emel ye sebelum habis! Emel ada saya letak di sebelah kanan ni..

23 September 2014

My 1st homemade pizza

Assalamualaikum..

Semalam hujan lebat.. Tak ke mana-mana pun. Hanya di rumah.. Seawal pagi masak nasik lemak. 

Husband pulak balik kerja awal. Dalam pukul 2:30pm gitu sebab ada kontraktor nak datang rumah pasang aircond.

So bila husband cakap nak balik dah, terus buat sambal udang untuk dia.

Lepas tu, prepare bahan untuk buat pizza homemade! Haha.. Siap screenshot lagi resepi kawan opis akuni.
 Dia ada blog jugak..
Tak tau nape tapi memang teringin nak try buat pizza. Tak sangka jadi pulak walaupun derhaka resepi. Hehee..

Contoh derhaka 1, aku pakai tepung gandum. Kes derhaka 2, aku pakai 2 sudu minyak masak. Heheee.. Jadi je!
Intinya aku pakai sosej,daging kisar,nanas,sos cili,sos lada hitam &keju kisar. 

Sebab kan ada 2 doh, aku buat lagi 1 pizza. Kali ni tambah udang..
Habis kedua-dua keping pizza. Heppiiii! Hehe
get this widget here
 

Copyright © 2013 Reserved to cik may
Design by kinaf