29 August 2016

Wakil agent serta dropship diperlukan untuk product homemade beauty

Assalamualaikum.

Hai semua. Welcome back to me! Hehe..

Saya tengok balik blog saya.. Entry terakhir bulan julai. Sekarang ni hujung Ogos. Oh.. Sebok nya saya.. :p

Memang sibuk jadi supermama dan berniaga online sebagai suka-suka je.. Kena pulak memang ada kerja hakiki 8:30-5:30pm.

Ok. Gambar posing ala-ala duta resort hakmilik saya. 🙄🙄

Rindu nak menaip di sini. Tapi melihat pembesaran anak-anak depan mata adalah lebih utama. 

Demi keadaan semasa, perlu korbankan la kekerapan berbloging ni. Persaingan untuk kehidupan lebih selesa nampak kian melonjak. Rata-rata orang yang tak suka berniaga pun dah mula berniaga.
Masing-masing cuba bersaing secara sihat.

Apa-apa pun bisnes yang kalian buat, saya tetap sokong! 

Kalau ada yang berminat untuk berniaga secara online dan dropship boleh la emel saya. Saya sedia membantu.

Sebenarnya point saya hanya yang terakhir. Saya mencari mereka yang berminat untuk berniaga product kecantikan yang di buat secara homemade, selamat tanpa kimia. Emel saya : mayzura@ymail.com.

Tak perlu modal kalau buat dropship. Modal kecil diperlukan untuk yang berminat buat stok sendiri.

Income duit tepi ni boleh la buat tabungan percutian familyy!! Yeay!!
Jom bercuti & rehatkan minda letih bekerja!!!

20 July 2016

Baju inner menyusu murah


Assalamualaikum..

Alhamdulillah. Untuk pagi ni.

Done packing baju inner longsleeve & sleeveless super selesa. Kain sejuk & tak melekap kat badan.

Selesa untuk ibu-ibu breastfeeding.😊

Ada lagi yang nak cube inner nursing super selesa ni?


Longsleeve RM35.00
Sleeveless RM28.00
Postage RM7

Ada diskaun untuk yang beli min 2 helai tau. 😊 sementara hakak bermurah hati bagi disc musim raya ni je ye!

Sementara stok masih ada ni, cepat grab.

28 June 2016

MASCARA NORAFURLA MURAH

MASCARA NORAFURLA 
RM49

*Kelebihan* 
✅Mascara Fiber dengan hanya 1stick sahaja 
✅Melebatkan bulu mata ✅Memanjangkan bulu mata ✅Melentikkan bulu mata 
✅Waterproof 
✅Wudu' friendly  
✅Mudah di cuci (hanya menggunakan air) 
✅Anti PANDA eye 
✅Mempunyai Vitamin B5 (menjaga bulu mata original) 
✅Mampu memanjangkan bulu mata original dengan penggunaan yg kerap. 

Item ready stok!!


get this widget here
 

Copyright © 2013 Reserved to cik may
Design by kinaf