19 November 2014

Crocodile pool!

Assalamualaikum..

Untuk sesiapa yang berminat nak dapatkan pool dengan harga mampu milik, pool crocodile jawapannya..

Murah,murah,murah je .

Cepat dapatkan sebelum habis stok!! Boleh emel ye untuk dapatkan 1 pool di kediaman anda.. mayzura@ymail.com

17 November 2014

Kinetic Sand : jom bina istana pasir

Assalamualaikum.

Jom main pasir. Hehe. Eksaited bawak anak gi taman untuk main basikal, bola & pasir. 

Pagi semalam, seawal pagi gerak ke taman nak keluarkan peluh. Sampai port best sikit, terus keluarkan perkakas..
Haa.. Tu dia.. Bersungguh-sungguh Qaira main pasir. Mama dia makan takoyaki sambil snap gambar. Haha.. 

Tapi budak-budak besela. Main kejap lepas tu nak main benda lain. Terpaksa la kite menjadi kreatif kan. Aku kecik dulu bebas je main pasir. Bawah umah, belakang umah. Hehee.. Buat lobanv congkak kat tanah.

Berminat nak dapatkan pasir kinetic ni? Jom emel saya ye! Harga mampu milik.. Moulud diberi percuma..

Apa tu moulud?? Ala.. Yang tools Qaira pegang tu. Nak buat istana, buat ketam, penyodok pasir bagai tu..

Harga RM65/kg include poslaju & free 1 set moulud.
Bila Qaira bosan, terus dia gi cari sumber ilham tempat lain.
Anak la anak.. :)

12 November 2014

Mandi-manda Desa Water Park KL

Assalamualaikum..

Fuh fuh fuh.. Tiup sawang kat blog ni. Bukan main lama terbiar. Busy bebonar tuan blog! Tapi memang busy sampai selalu off internet data kat opis. Nak fokus! Fokus bekerja..

Ini cerite 2 minggu lepas. Saje testing bawak budak kecik ni gi main air. Kat KL aje pun.. 
Nampak tak sape yg hover? Cer komen! Heee!

Sampai je kat Desa Waterpark, beg galas aku bawak tu kene godek dulu dengak mak guard. Mujur mak guard tau! Sebab atas 1x dalam beg adalah pakaian dalaman! Ops!

Lepas tu, harusla sandwich yang cuba aku seludup dari umah kantoi! Mak guard tanya, apa dalam bekas? Aku jujur jawab sandwich je... Dia bukak tengok.. Sambil tengok Qaira dia cakap, untuk baby? Aku jawab, ya ya. Dia pun lepaskan sandwich aku. Fuhh.. Lega..

Lepas tu bayar tiket.. Untuk tiket, RM35 dewasa. RM25 bebudak. Qaira free berdasarkan ketinggian. ��

Masuk je dalam, shopping pelampung dulu.. 
Haa.. Nampak? Nak yang ada stereng hokeiii.. Pelampung RM35. Harus 2x ganda mahal untuk tempat begini. Sobsobsob..

Aku sebagai mak budak, harus la main kat bahagian kedalaman air 0.3m je. qaira pun jalan je dalam tu. Relax je. Tapi memula tu dia takmo jugak masuk air..

Dah lama berendam, bawak Qaira naik recharge bateri. Bukan main selera dia makan. Tak pernah tengok dia makan penuh kesungguhan macam tu..
Dari tengahari bawak ke petang, Qaira tak nak tinggal air pullak.. Ades.. Nanges-nanges dia bila nak bawak mandi..

Masuk kereta, terus tido kepenatan.. Sampai dukung bawak masuk kedai makan pun tak sedar.. 

Bila dah bangun, air mama,abah,acu dia, dia habiskan..
So, happy tengok anak seronok nooo main.. Next trip, gi Melaka pulak la ye Qaira.. Hehe.. Nampak tak tinggi angan-angan mama awak nak bawak awak bercuti..

*mak ke anak yang excited nak jejalan?? Haha!


get this widget here
 

Copyright © 2013 Reserved to cik may
Design by kinaf