16 October 2014

Breakfast kat kerabu bakar Bob Lokman


Assalamualaikum.

Hari ni, bos suruh teman breakfast. Sebelum keluar ke site.

Dia nak try nasi kerabu bob lokman. Kebetulan, kedai ni dekat dengan opis aku. Kira seberang jalan je.. 
So here we go.. 

Aku order nasi kerabu daging bakar. Dengan tea o ais. Air standart.
Tapi kecewa sikit dengan daging bakar yang agak lembab tu masih terasa bau bau lembu tu. So, aku tak boleh habiskan daging tu. Just makan dengan telur asin. Pun dah sedap..

Tapi u ols jangan takut nak try. Sebab mungkin ari ni je dagingnya kurang sikit. Esok mungkin ok. Kan..

Sebelum balik, sempat ambik gambar dengan abg bob lokman ni.
Ramah. Bila kita pandang dia, (besala..Pandang retis kan, beria sikit. Kalau pandang siti nurhaliza lagi langsung tak nak kelip mata) terus dia senyum. 

Aku pun terus ambik gambar dengan abg  bob lokman.

Sempat dia tanya kami ni dari mana. Terus aku cakap dari tasik depan tu je. Hehe.. Office dekat tasik kan..

Magrib. Jom solat. ^_^

13 October 2014

Shopping Pampers Qaira di Lazada.

Assalamualaikum.

Segalanya mudah di jari anda. Touch sana sini bayar je.. 

Kalau dulu, duit selamat di bank. Tapi sekarang, duit dalam bank tak selamat selamanya. Dah klik sana sini bayar. Barang pun sampai depan pintu. Huhu..

Tadi call abah Qaira cakap pampers Qaira habis. Cewah.. Biasa bila pek terakhir tu dah bukak, consider habis stok la. Hehee..

Abah Qaira cakap kat Lazada murah. Gi beli sana je. Okei.. Aku pun bukak Lazada.. Terus order.. Tapi  guna kekdah cash on delivery. 
Dah settle. Tunggu je la barang sampai depan opis.

Lagipun murah kot. Normal price RM36/pack. Kalau ada offer pun RM33.90/pack. Mesti borong sampai 3 pack..

Korang shopping pampers kat mana?

Banjir buffered earning

Assalamualaikum..

Punye lama tak update entry. Bila bukak acc nuffnang ada 13 ketul buffered earning!
Tu dia bak hang..

Saje la tu nak seru aku.. "Update blog.. Update blog.." Kata nuffnang admin.

Maceh nuffnang bagi kite banyak sumber inspirasi. Cewah..

Muah ciked. ��

Korang dapat hujan buffered earning jugak??
get this widget here
 

Copyright © 2013 Reserved to cik may
Design by kinaf