11 January 2013

Takut aku tengok

Assalamualaikum...


Hari ni aku cuti...sempat tengok WHI kat tv3 tadi sambil iron baju keje lakiku..huhu...


Lepas tu kan ada segmen jemput owner beauty product untuk buat promo product beautyskin memasingkan..siap dengan testimoni penggune die lagi..


Yang tu tak kisah la..yang aku kisahnye ni..aku pelik tengok muke pemilik product tu..ngeeee..



Gerun je..pelik aku dengan dorang ni..sebab wajah mereka ni macam luar biasa dari biasanya..


Adakah terlalu taksub untuk tampil cantik?

posted from Bloggeroid

7 jejak di sini:

Cik Cammy Lia said...

klo cmtu rupanya, rasanya xde org nak guna produk dia hihi

Fiza Rahman said...

Hehehe...Kak Ton. Bersungguh² dia promosi produk tu ☺

Cik Dania said...

terlalu taksub la tu..sb tu jd centu

Rapunzeel Cikilolo said...

mcm tu cantik ke?

Munnafendy said...

itu le...semacam je.

Knor said...

ada tgok muka dia kat tepi jln..besar betul poster dia..ha ah mmg pelik mukanya..ckp dgn suami..bkn produk dia buat muka dia lawa ni..tapi ada sesuatu yg kita dah tahu dah..

tgok muka si ros...h tu..ha ah takut juga tgok..

nak pg beli plastiklah ni..nak buang sampah...!!

boni kacak said...

kenapa sampai macam tu sekali muka dia ye??

get this widget here
 

Copyright © 2013 Reserved to cik may
Design by kinaf